BETAM & MİR-ARGE İşbirliği Çalışmalarında İmzalar Atıldı
10 Şubat 2020

09.09.2019 tarihinde Mir ARGE'nin İstanbul Esenyurt'ta bulunan yerleşkesinde gerçekleştirilen ilk toplantımız neticesinde atılan adımlarla birlikte Sanayi ve Üniversitemiz arasında işbirliği sözleşmesi Sayın Mütevelli Başkanımız Dr. İsmail GERÇEK, Sayın Rektörümüz  Prof. Dr. Fatih Andı Hocalarımızın imzalarını müteakiben Mir ARGE CEO'su Sayın Dr. İbrahim Mirmahmutoğulları ve MITEC Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. yöneticisi Sayın Esra Mirmahmutoğulları'nın imzaları ile tamamlanmıştır. 

İmza süreçlerinin tamamlanması ile birlikte Üniversitemiz ve Merkezimiz, BETAM ile Sanayi kuruluşu arasındaki çalışmalara ivmelnerek artmıştır. Bu kapsamda, 07.02.2020 tarihinde toplantı yapılmıştır. Toplantıya Akıllı şehir uygulamalrında kullanılmak üzere tasarımı ve üretimi merkezimize ait olan Hava izleme istasyon ve endüstriyel atık izleyici sistemlerimizin tanıtımı yapılmıştır. 

Özellikle hava kalite izleme üzerine sunduğumuz sistemler firma tarafında olumlu ve heyecan veri olduğu tarafımıza belirtilmek ile kalmamış aynı zamanda Seri Üretim ve Hızlı Ticarileşme için gerekli adımların atılması için firma yöneticilerine bilgi verilmiştir.